Technisch directeur

Welkom bij Voetbalschool Victorious, de voetbalschool van regio Haaglanden.

Mijn naam is Glenn Edhart.
Ik ben een door de KNVB-gediplomeerd jeugdtrainer en heb mij bij Rene Meulensteen verder gespecialiseerd in techniektrainingen.
Rene Meulensteen is trainer geweest bij de grootste voetbalclub van de wereld, Manchester United.
Zijn techniektrainingen zijn gebaseerd op Wiel Coerver’s visie en vormen ook de basis voor de trainingen van Voetbalschool Victorious.

Coerver’s visie is gericht op volledige balcontrole. Enkele spelers wie hij heeft getraind zijn Ruud van Nistelrooy, Diego Forlan, Wayne Rooney, Christiano Ronaldo. Het is een feit dat iedere speler beter kan worden mits hij gemotiveerd en gedreven is om zich technisch te verbeteren. Wij helpen onze spelers hierbij!

In onze techniektrainingen komen alle facetten van het voetbal langs. Wij stimuleren voetballers om steeds beter te worden en dagen hen uit zodat zij de acties gaan maken in de wedstrijden.

Zelf heb ik in mijn jeugd bij Gona en VCS gespeeld en in mijn senior jaren voor Haaglandia, Kranenburg en Pec Den Haag. Ondertussen ben ik al 7 jaar werkzaam als trainer bij Haaglandia. Dit seizoen als hoofdtrainer van de F jeugd en volgend seizoen neem ik als hoofdtrainer de E-jeugd onder mijn hoede. De F en E-jeugd spelen beide hoofdklasse. Ik weet hoe het is om talent op het hoogste niveau van Nederland te begeleiden en het verder te ontwikkelen.

 

Zie jullie snel op het voetbalveld!

 

Groet Glenn